Tippek – Hogyan lehet szebb a bőröd, ha nem jutsz el hozzám

Tudom, rohanósak a napok, gyorsan indul az év, a múltkor elfelejtettél időpontot kérni, jönnél, de nem érsz ide, be kéne jelentkezni, de elmarad. Azt gondolod magadban, hogy ma felhívom, majd felhívom, holnap, ma sem hívtam fel… és így telnek a napok. (Nyugodtan írhatsz is; emailt, üzenetet a messengeren, viberen, bármikor.)

Sosem voltam a csodaszerek híve, ha valamit ajnánlok, akkor arról tudjátok, hogy tényleg jó, mindig pontosan elmondom, hogy egy kezelés mire képes.

Alapjában véve fontos, hogy legyen napi bőrápolási rutinod, ha nem alakult még ki, szólj, segítek.

Hiszek abban, hogy az otthoni ápolás segít szinten tartani a kezeléseket, ha esetleg kimarad egy-egy, otthon te is ápolhatod a bőröd.

Egy bőrfrissítő, méregtelenítő otthoni ápolást írok le ma.

Letisztításhoz a Hungarian Spring arctejet ajanlom (bővebben “itt”).

A legtöbb vendégem bőre érzékeny, ennek az arctejnek a tisztító ereje többek között a szezám és a körömvirág olajban rejlik. Mindkettő olyan hatóanyagokat tartalmaz, amelyek gyengéden oldják a bőr felszínéről a szennyeződéseket, miközben védik a bőrt bársonyos tapintásúvá is teszik.

Mivel nagy kedvenceim a hidrolátumok, és jó kis szórófejes kiszerelében vannak, amit előszeretettel nyomogatok, talán többet is, mint kellene, ezért ezeket tonikként alkalmazom. Ez után az arctej után most éppen a Hungarian Spring aromavizet használom, s ajánlom. Többek között zsályát, rózsát  és rozmaringot tartalmaz, hihetetlen illatkompozíció.(Bővebben “itt”.)

Ezt követi az arcradír.  A Hungarian Spring arcradír többszörösen is hat. Egyrészt mechanikailag, mivel finomra őrölt mandulamagot tartalmaz, másrészt pedig kémiailag, mert kövirózsa kivonat található benne, ami gyümölcssav tartalma miatt képes oldani a hámot, így már egy radírozás után is érezhetővé válik bőrünk tapintásán a különbség, az elhalt hámsejtek eltűnnek róla.(Bővebben olvashatsz róla “itt”.)

Radírozás után használd újra a tonikot a frissesség miatt.

Majd jöhet egy maszk. Szeretem a szalonban és otthon is használni a Hungarian Spring mélytisztító maszkot. Ebben a maszkban a termál iszap különböző növényi olajokkal, vajakkal és illóolajokkal van kombinálva. Két különböző módon alkalmazhatod, attól függően, hogy mi a célod vele. Ha méregteleníteni szeretnél akkor tedd fel és hagyd kiszáradni. Viszont ha szeretnéd, hogy jól kioldódjanak a hatóanyagok, akkor néhány percenként enhény spricceld át az aromavízzel, majd 15 perc után mosd le. („Itt” olvashatsz róla.)

Mindezek után én még mindig fújnék egy kis permetet 🙂

És a végén kend be a kedvenc krémeddel, arcolajoddal, bármivel amit szeretsz, jó alaposan!

Utána a bőröd csodás lesz!

Ha elakadsz, vagy kérdés van, szólj!

Jó otthoni kenceficézést!

Öleles, Orsi