Rose de luxe krémpakolás

Vajon érdemes otthon pakolást használni? Mai bejegyzésemből ez is kiderül!

Az egyik nagy kedvenc kezelésem a Rose de luxe rituálé.

Nagyon szeretem adni és kapni is, mert két masszázs is van a kezelés alatt, az egyik egy kézi vitalizáló vagy lifting masszázs, a bőrtípus igényeihez igazodva, a másik pedig rózsakvarccal és hegyikristállyal végzett masszázs,  ami nagyon különleges és nagyban hozzájárul a sikeres relaxációhoz.

A termékcsalád minden egyes tagja professzionálisan lett megalkotva.

Ettől a kezeléstől előjön a „hűha” érzés, mikor a rituálé után megérinted a bőröd.

A kezelési metódust szintúgy, mint a termékeket a rózsa ihlette, melynek illatát az emberek többsége igazán szívleli.

Magának a rózsa illóolajnak is fantasztikus sejtmegújító hatása van, de a termékekben a többi hatóanyaggal kombinálva, egymást hatását erősítve ragyogó bőrképet lehet elérni.

Melyek ezek a hatóanyagok?

  • körömvirág kivonat, mely sejtregeneráló
  • rózsaszín agyag, ami ásványi anyagokkal tölti fel a bőrt
  • argánfa olaj, egy igazi hatóanyag bomba. Többszörösen telítetlen zsírsav és egyszeresen telített olajsav tartalma miatt, az igazán érzékeny bőrök ápolására is alkalmassá teszik a terméket. Fitoszterol tartalma miatt sejtmegújító tulajdonságú. E vitamin tartalma miatt pedig anitoxidáns hatású.
  • orbáncfűolaj, ami nyirokpangást csökkentő hatású, valamint polifenol és flavonoid tartalma miatt oxidációt gátló hatással bír
  • kalabfa olaj ami egy  sűrű, jellegzetes illatú bőrregeneráló, szövet megújító tulajdonságokkal rendelkező olaj
  • sárgarépaolaj mely kiváló béta-karotin forrás, jól hidratál és táplál
  • pacsuli illóolaj, bár sokaknak valami büdös szag jut eszébe, de a jó minőségű pacsuli illóolaj, remek illattal rendelkezik, egy igazi afrodiziákum, mely akár a bőrt is feszesebbé képes tenni.

És ezeken kívül még sorolhatnám az összetevőket, de lehet, hogy az már unalmas lenne.

A lényeg, hogy az Adrienne Feller Rose de luxe krémpakolást beillesztheted az otthoni heti bőrápolási rutinodba is arcradírozás utáni lépésnek.

A bőrön 15-20 percet pihenjen, majd lemosás után ápold arcod a krémeddel vagy arcolajoddal, így ápolja a bőrt, mélyebben hidratálja, mint egy arckrém és agyag tartalmának köszönhetően ásványi anyagokkal látja el.

Egy igazi anti aging pakolás!

Soha ne feledd, hogy ugyanolyan fontos, hogy mit kensz magadra otthon, mint az, hogy milyen kezelést kap a bőröd nálunk!