Szemkörnyék és szempilla „fényesítés”

Akció időtartama

2017. november 06. hétfő 2017. december 11. hétfő

Ma történt…

…és, hogy miért ezt a kezelést ajánlom figyelmetekbe.

Be volt jelentkezve egy új vendég tincses műszempilla felhelyezésre.

(Tudjátok, többféle műszempillát különböztetünk meg:

  1. Soros pilla, amikor az összes szál egy soron van, ezt alkalmakra ajánlom például szalagavató. Egy este erejéig marad meg.
  2. Tincses pilla, amikor kis tincsekbe vannak rendezve a szálak, 3-4 különböző hosszúságú szál együtt, ezeket ragasztjuk fel, kb. 10 tincset szemenként, a szem méretétől függően. Az élettartama nagyjából egy hét, a szemen maradás függ attól, hogy kinek mennyi szempillája volt amire fel tudtam helyezni és ki mennyire tud rá vigyázni alvásnál, fürdésnél.
  3. 3D-s műszempillák. Van aki 1D-nek, 2D-nek, stb. nevezi attól függően, hogy egy szál saját pillához hány ultravékony műszál pillát ragasztunk hozzá egyesével. Ez az eljárás a legtartósabb, 3-4 hetente tölteni szükséges, úgy kell elképzelni, mint ahogy a műkörmöt is töltik.

Fontosnak tartom elmondani, hogy mindegyik műszempillának saját ragasztója van! Soha nem használok a 3D-s ragasztót a tincses és soros pillákhoz. Ez egyszerűen tilos! Tönkreteszi a vendég pilláját, elnehezíti a szemet, baktériumok melegágya.)

Mivel telefonon foglalt időpontot, ezért nem láttam előtte a szempilláját.

Érkezése után döbbenten álltam és csak néztem a szemét.

A tincses műszempilla a 3D-s ragasztóval volt felrakva (az applikáció másfél hónapja történt), hozzá sem mertem nyúlni, még leoldani sem, láttam, hogy alig fog maradni a szemén a saját szempillájából.

Tanácsoltam, hogy keresse meg a kozmetikust aki feltette 🙁

Tudom sokan szeretnének boci szemeket, de higgyétek el, hogy a kevesebb sokszor több!

Válasszátok a nem szemet megterhelő pillekönnyű 3D-s szálakat vagy egy szempilla liftinget vagy egy egyszerű tartós szempilla festést.

Erről az esetből jutott eszembe, hogy mennyire nagyon fontos nem csak a szemkörnyék, hanem a szempillák ápolása is.

Mindkét esetben elengedhetetlen az alapos mindennapi tisztítás és az ápolás.

Ezért ajánlom, hogy próbáld ki „Tündöklő szemek” kezelésünket, most ajándék szempilla ápoló és növesztő szérummal, hogy a karácsonyt már gyönyörű és egészséges pillákkal várhasd!

Ára:15.000.-

A kezelésről bővebben „itt” olvashattok.

Szép pillákat!

Orsi