A férfiaknak is jár a napi bőrápolás is!

Már találkoztatok nálunk számos termékkel, mindig igyekszik az Adrienne Feller csapata valami újat, érdekeset alkotni minden korosztály, nem számára. Most a Pour Homme termékcsalád világába szeretnélek bevezetni benneteket, azon belül pedig a Fluid terméket mutatom be.

Pour Homme Hidratáló Fluidum

Ma már egyre inkább foglalkoztatja a férfiakat is a bőrápolás. Màr tudják,hogy semmi szégyellnivaló nincs abban ha szeretnék megelőzni a ráncok kialakulását vagy kitisztíttatni a bőrüket vagy éppen a serdülő korból származó hegeket szeretnèk eltüntetni/halványítani.

Mint az köztudott, az otthoni bőrápolás is ugyanolyan fontos mint az, hogy eljárjunk a kozmetikába arckezelésre.
Kérj tőlünk bátran tanácsot arról, hogy milyen kozmetikumokat érdemes otthon használnod.

Évszakonként is változhat a bőr igénye. Most , hogy melegszik az idő, először az egyik legkönnyebben beszívódó termékünket, az Adrienne Feller Pour Homme Fluidot fogjuk nektek bemutatni. Ez azoknak a vendégeinkek a nagy kedvence, akik azt szeretik, ha az arcápoló lehelletkönnyű és jól beszívódó.


Főbb hatóanyagai:

•kékszőlő kivonat: A szőlőben található E-vitamin visszatartja a bőr nedvességtartalmát, ezért természetes hidratáló szer. A szőlő C-vitamin tartalma biztosítja a bőrsejtek megfiatalodását. Az antioxidánsok jelenléte miatt a kék szőlő kivonat megvéd a káros ultra viola sugaraktól, így csökkenti a bőrsejtek károsodását.

•kalabafa olaj: Kiváló bőrszépítő, hidratáló, erőteljes gyulladáscsökkentő olaj,tartós használata csökkenti a hegeket. E vitamin tartalma is jelentős, mely természetes antioxidánsként az egyik legfontosabb bőrszépítő vitamin.

•kökény kivonat:Flavonoidokat tartalmaz, így az érzékeny bőr számára kiváló.

•glicerin: Felszíni hidratáló,vízmegkötő bőrpuhító.

•Cseregalagonya: Rózsafélék családjába tartozik. A cseregalagonya kedvező hatását befolyásolja a nagy flavonoid tartalma, melynek kivételes  antioxidáns hatása van.

•kókuszolaj: A gyorsan beszívódó kókuszolaj hidratáló hatással van a bőrre. Mivel rengeteg antioxidánst tartalmaz, így regenerálja a bőr sejtjeit, puhává teszi a bőrfelszínt. Szabadgyökfogó tulajdonsága révén pedig lassítja az öregedést.

•orbáncfű kivonat: Kiváló sebgyógyító,gyulladáscsökkentő,antioxidáns és antibakteriális hatású.

Az arcbőröddel is ugyanolyan odafigyeléssel kell törődni, mint az óráddal!

•Vadalma kivonat: Egy bizonyos fajta alma kivonata. A jótékony bőrápoló hatása elsősorban annak köszönhető, hogy a káros sejtreakciókkal szemben védő polifenolokban gazdag, ezért erőteljes antioxidáns hatással van a bőrre.

És még sorolhatnám a benne lévő hatóanyagokat. Egy szó mint száz, szüksége van rá a bőrödnek!

Nyitva tartó kozmetikus belváros