Innovatív megoldás, mely magas szintre helyezi a bőr mélytisztítását. Látványos kezelés, melynek előnye, hogy minden egyes pórus makulátlanul tiszta lesz, miközben a bőrt semmivel sem összehasonlíthatóan újítja meg!

Szuper kezelés, azonnal érezhető hatással. Nekem alapjáraton sosem puha az arcbőröm, mert mindig is nehéz volt a tág pórusaimat tisztán tartanom, úgy, hogy közben ne száradjon ki a bőröm, de a kezelés után azonnal érezhető volt a puhaság, a hidratáltság, és hosszú időn át kitartott ez az érzés. Teljesen fájdalommentes, és csak fél óra volt az egész! Már alig várom a következőt!:)

— Kőházi Adrienn
Foglalj időpontotonline azonnal vagy telefonon+36 70 433 7511

Hydrocare

Sok cég sokféle képen nevezi ezt a kezelést, különböző fantázianevekkel pl,: Hydrocare, Hydrofacial, Hydrabeauty, Aquaclean, Dermaclean, de ezek igazából mind hidrodermabráziós eljárást takarnak.

A különböző elnevezéseket úgy képzeljétek el, mint az autóknál a BMW-t, Volkswagent, Suzukit, Trabantot… Mind autó, használni is lehet őket, csak más minőséget képviselnek.

Az általam használ gép német fejlesztésű, így nem szükséges semmilyen megalkuvás, a pórusokat fájdalommentesen kiválóan tisztítja.

Mechanikailag és kémiailag alaposan tünteti el a bőr az elszarusodott részét és tisztítja a pórusokat.

Az elhalt hámsejtek és a felületi és pórusi szennyeződések eltávolítását nagy mennyiségű folyadék áramlással és vákuummal segíti elő. Mivel a folyadék mennyisége és a vákuum is szabályozható, ezért kifejezetten érzékeny bőrre is lehet alkalmazni a hydrocare kezelést.

Előnye, hogy hámlaszt, tisztít és hidratál egyben.

Hogyan kell elképzelni laikusnak ezt a kezelést?

Azt szoktam mondani, hogy úgy kell elképzelni, mint egy mély kárpittisztítást, csak épp a bőrt tisztítjuk, megújítjuk nagyon alaposan.

Mik a hatásai?

  • – fájdalommentes pórustisztítás,
  • -javítja a bőr szerkezetét,
  • – hidratálja a bőrt,
  • – csökkenti a ráncokat,
  • – tükörsima lesz tőle a bőr,
  • – fokozza a bőr hidratáltságát,
  • – oxigénnel látja el a bőrt.

 

Hogyan történik az eljárás?

Letisztítjuk a bőrt, majd indul a gépi kezelés.

Milyen kezelési fajták léteznek belőle?

Első alkalomkor azt szoktam javasolni, hogy az alap kezelést próbáljátok ki. Ez mindössze fél órát vesz igénybe. Azért szoktam ezt mondani, mert itt érezhetitek meg legjobban, hogy mennyire szuper ez a hydrodermabráziós eljárás, hogy a pórusaid makulátlanul tiszták lehetnek ezzel a nyomkodás mentes arckezeléssel is. Későbbiekben természetesen lehetőség van kombinálni masszázzsal, különböző gépi hatóanyag bevitellel vagy bőrfeszesítő eljárással bőrtípusnak megfelelően.

Hogyan, milyen gyakorisággal kell alkalmazni a Hydrocare hidroabráziós kezelést?

Akár minden kezelés kezdődhet egy hydrocare hidrodermabráziós  kezeléssel 😉 , de igazából úgy, ahogy az adott bőr megkívánja.

Van olyan eset, amikor a havi tisztító kezelést váltjuk ki vele, de szükség esetén kúra szerűen is lehet alkalmazni.

Kiváló az olyan bőrökre is, melyek igazából már nem igényelnének mélytisztítást, de a korábban fokozott faggyútermelődés miatt kitágult pórusok a nagyváros porától miteszeresnek tűnnek.

 

Ára: