2014 Tavaszi sminktrend

Sokszor kérdezitek, hogyan sminkeljétek magatokat, mi az aktuális trend.

Ha nem vagy kísérletező kedvű, gyere el sminkoktatásra!(Bővebben itt)

Idén tavasszal a sminkben ugyanúgy, mint a például a lakberendezésben a letisztult irányzat a mérvadó.

Természetesen nappal egy kis romantikus hangulattal finomíthatjuk, estére pedig használhatunk erős, letisztult vonalakat.

Az első és legfontosabb minden sminknél az alapozás. Ez előtt mindenképp elő kell készíteni a bőrt; tisztítsuk le, hidratáljuk.

Tévhit az, hogy a precíz alapozástól maszk hatású lesz az arcunk, a mai modern, jól kiválasztott alapozók már nem képeznek látható álarcszerű réteget a bőrön, sőt hidratálják, táplálják azt, s megvédenek a nap káros sugaraitól, de ha mégsem szeretnél alapozót használni, válassz egy jó CC krémet.

 

A szemhéj sminkelésénél idén tavasszal matt színeket használjatok, a gyöngyházfényű már nem divat, egy kis selyemfény esetleg megengedett a fiatalabbaknak. Azért fontos ez, mert a fényes szemhéjpúderektől a bőr ráncosabbnak látszik, s gondolom senki sem szeretné öregíteni magát.

slsmink

Az erős szemkontúr idén újra nagy divat, úgy ahogy Sophia Loren is oly sokszor viselte : )

Nappalra inkább barna színben ajánlom, egy nude színű rúzzsal (ez sokkal trendibb, mint a régebben divat csillogós szálfény), estére pedig nyugodtan jöhet a fekete tusvonal, akár piros szájjal is.

mmpirosruzs

 

Ha nem szeretnél először egyedül bajlódni otthon, gyere el egy sminkoktatásra, akár barátnőddel is!

A sminkoktatásról bővebben itt olvashatsz.