Reggel még álmos vagy, de ha azt gondolod, jó lenne minden nap remekül kinézni, akkor neked ajánljuk sminkkészítő oktatásunkat, ahol elsajátíthatod egy gyors reggeli smink lépéseit.

Foglalj időpontotonline azonnal vagy telefonon+36 70 433 7511

Egyénre szabott smink a szépség kiemeléséért

Mint minden más szolgáltatásunknál, itt is fontosnak tartjuk a vendég egyediségét, mert ahhoz, hogy az ember jól érezze magát kisminkelve, mindenképp a saját stílusához kell elkészíteni a sminket.

Az általános reggeli rohanás miatt sokan nem sminkelünk minden nap, pedig, ha egyszer kipróbálja valaki, észreveheti, hogy a kollégák rögtön megjegyzik, hogy ma jobban néz ki.sminkoktatas

A reggeli smink harmonikusabbá teszi az arcot, üdék leszünk tőle, egyszerűen jól indul a nap.

Sokszor nem is gondolnánk, hogy egy egyszerű szempillaspirál, egy jól megválasztott rúzs, s egy szép pirosító mennyire ki tudja emelni arcunk rejtett bájait.

Fontosnak tartom, hogy a tartós és szép sminkhez minőségi alapanyagokat és eszközöket kell használni megfelelő technikával, mert csak így maradhat tartós, nem elkenődött a nap folyamán.

Az oktatáson mindent átbeszélünk a bőr előkészítésétől az esti sminkeltávolításig.

Ha láttál már olyan sminket, amit szívesen látnál magadon is, hozz képet magaddal, s annak az elkészítését is megmutathatjuk.

Várunk, hogy szebben indulhasson a napod!

Ára: 12.000-