Reggel még álmos vagy, de ha azt gondolod, jó lenne minden nap remekül kinézni, akkor neked ajánljuk sminkkészítő oktatásunkat, ahol elsajátíthatod egy gyors reggeli smink lépéseit.

Kérj időpontot+36 70 433 7511 vagy jelentkezz Online

Egyénre szabott smink a szépség kiemeléséért

Mint minden más szolgáltatásunknál, itt is fontosnak tartjuk a vendég egyediségét, mert ahhoz, hogy az ember jól érezze magát kisminkelve, mindenképp a saját stílusához kell elkészíteni a sminket.

Az általános reggeli rohanás miatt sokan nem sminkelünk minden nap, pedig, ha egyszer kipróbálja valaki, észreveheti, hogy a kollégák rögtön megjegyzik, hogy ma jobban néz ki.sminkoktatas

A reggeli smink harmonikusabbá teszi az arcot, üdék leszünk tőle, egyszerűen jól indul a nap.

Sokszor nem is gondolnánk, hogy egy egyszerű szempillaspirál, egy jól megválasztott rúzs, s egy szép pirosító mennyire ki tudja emelni arcunk rejtett bájait.

Fontosnak tartom, hogy a tartós és szép sminkhez minőségi alapanyagokat és eszközöket kell használni megfelelő technikával, mert csak így maradhat tartós, nem elkenődött a nap folyamán.

Az oktatáson mindent átbeszélünk a bőr előkészítésétől az esti sminkeltávolításig.

Ha láttál már olyan sminket, amit szívesen látnál magadon is, hozz képet magaddal, s annak az elkészítését is megmutathatjuk.

Várunk, hogy szebben indulhasson a napod!

Ára: 12.000-